Jeep Roadshow op Simonsplein 9 juni

A.s. vrijdag 9 juni staan wij met de Jeep Roadshow op het Simonsplein in Doetinchem. Vanaf 11:00 uur tot 18:00 uur laten wij u kennis maken met de bijzondere Jeep Renegade en... we laten u kennis maken met de nieuwe nog niet uitgekomen Jeep Compass! En dat doen we op een hele speciale manier, dus kom langs a.s. vrijdag op het Simonsplein. 

Jelle Gerritsen zal naast het complete Jeep team ook aanwezig zijn, dus mocht u vragen hebben, spreek Jelle dan gerust even aan.

 

The all-new Jeep® Compass

De compleet nieuwe Jeep® Compass is speciaal ontworpen voor mensen die vinden dat het leven bijzonder genoeg is om gevierd te worden. Laat het nooit saai of voorspelbaar worden!

Bent u er klaar voor?

Maak dan kennis met vier verschillende personen die van de gebaande paden afwijken. En het leven, elke dag opnieuw, tegemoet treden op een niet-alledaagse manier. Precies zoals de nieuwe Jeep® Compass.

Laten we onze ontmoetingsreis beginnen bij Ron Arad. Een veelzijdige en wereldberoemde kunstenaar. Deze geboren Israëliër verrijkte de hedendaagse designwereld met niet-alledaagse creativiteit en verrassende vernieuwingen. De moeite van een ontmoeting waard. Buitengewoon!

Lees meer over de "The all-new Jeep Compass"

 

Onze nieuwe verkoper Jelle Gerritsen

Mijn naam is Jelle Gerritsen en per vandaag, 1 december 2016, mag ik mijzelf "onderdeel" noemen van het o zo bekende begrip in de regio "Tenback Auto's". 

Onderdeel in de zin van, dat ik de verkoop functie bekleedt binnen deze prachtige organisatie. Het van oudsher familiebedrijf sprak mij direct al aan. Ik kende Tenback Auto's al jaren (wie niet in ons mooie Achterhoek?) en toen de kans zich voordeed om te mogen werken voor dit prachtige autobedrijf, twijfelde ik geen moment. De klik was er gelijk, want zoals Tenback Auto's denkt over haar klanten, zo denk ik zelf al jaren over het behartigen van de belangen van de klant. Ik wil er graag voor u zijn, om u een passende oplossing aan te bieden inzake uw mobiliteit. We hebben allemaal onze wensen omtrent van A naar B te komen en ja daar hangt ook een kostenplaatje maar ook een stukje "emotie" aan.

Auto emotie begint bij Tenback

Auto emotie begint bij Tenback... we roepen het niet voor niks. Dat stukje emotie in combinatie met een verantwoord prijskaartje, dat is precies waar ik ook voor sta. 

Heeft u dus altijd al interesse gehad in een Jeep of bent u op zoek naar een mooie occassion van welk merk dan ook, kom dan gerust langs. Vraag naar Jelle en we drinken samen een kopje koffie. Ik hoor graag uw specifieke wensen aan (niemand is hetzelfde namelijk) en wellicht kan ik precies dat betekenen waar naar u zo op zoek was. 

Tenback Auto's is meer dan alleen maar het verkopen van auto's. Wij denken heel graag met u mee en we zoeken samen met u naar de beste oplossing. De beste oplossing voor u, want daar draait het uiteindelijk om. Dus kom langs en vraag even naar Jelle... (ik weet inmiddels hoe de koffiemachine werkt, dus dat kopje koffie komt ook helemaal goed!) ;-)