Vacature Eerste Autotechnicus (per direct)

Kom jij ons team versterken?

We zijn per direct op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Ben jij dit en ben je APK Keurmeester? Dan zien we graag jouw sollicitatie op deze functie binnen ons mooie bedrijf.

Affiniteit en ervaring met het oplossen van elektrische storingen heeft een absolute pré. Ben jij daarnaast ook een echte teamplayer en vind je het leuk om in een informele sfeer 40 uur per week aan de slag te gaan, aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog.

Jouw sollicitatie voorzien van CV mag je sturen naar: 

Tenback Auto's BV
T.a.v. Marco Tenback
Expeditieweg 12
7007 CM Doetinchem

Per email mag uiteraard ook, stuur je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

Jeep Roadshow op Simonsplein 9 juni

A.s. vrijdag 9 juni staan wij met de Jeep Roadshow op het Simonsplein in Doetinchem. Vanaf 11:00 uur tot 18:00 uur laten wij u kennis maken met de bijzondere Jeep Renegade en... we laten u kennis maken met de nieuwe nog niet uitgekomen Jeep Compass! En dat doen we op een hele speciale manier, dus kom langs a.s. vrijdag op het Simonsplein. 

Jelle Gerritsen zal naast het complete Jeep team ook aanwezig zijn, dus mocht u vragen hebben, spreek Jelle dan gerust even aan.

 

The all-new Jeep® Compass

De compleet nieuwe Jeep® Compass is speciaal ontworpen voor mensen die vinden dat het leven bijzonder genoeg is om gevierd te worden. Laat het nooit saai of voorspelbaar worden!

Bent u er klaar voor?

Maak dan kennis met vier verschillende personen die van de gebaande paden afwijken. En het leven, elke dag opnieuw, tegemoet treden op een niet-alledaagse manier. Precies zoals de nieuwe Jeep® Compass.

Laten we onze ontmoetingsreis beginnen bij Ron Arad. Een veelzijdige en wereldberoemde kunstenaar. Deze geboren Israëliër verrijkte de hedendaagse designwereld met niet-alledaagse creativiteit en verrassende vernieuwingen. De moeite van een ontmoeting waard. Buitengewoon!

Lees meer over de "The all-new Jeep Compass"