Exclusieve 2014 premiere van de Jeep Grand Cherokee en de Jeep Compass

Premiere van Jeep Compass 2014 en Jeep Grand Cherokee 2014

Een selectief gekozen en zeer gewaardeerde groep Jeep rijders en liefhebbers konden gisteren bij ons in de showroom de nieuwe Jeep Grand Cherokee 2014 en Jeep Compass 2014 bekijken. Onder het genot van een hapje en een drankje kwamen alle "Jeep emoties" los en werd er flink op los gediscussieerd. Met name de voorkant van zowel de Grand Cherokee alsmede de Compass deed menig Jeep hart sneller kloppen.

Jeep Compass 2014

De nieuwe Jeep Compass kenmerkt zich door een nog "volwassener" design van de voor & achter bumper. Met name dit kenmerk viel onze gasten direct op. De Compass is stoerder geworden en mag zich met recht een Jeep noemen. Met uitzondering van de SPORT versie, hebben alle modellen standaard een achteruitrijcamera. 

Jeep Grand Cherokee 2014

Het eerste aanzien van de Grand Cherokee geeft wederom een gevoel van "overweldigend aanwezig". Je kunt eenvoudigweg niet om een Grand Cherokee heen. Waar je de auto ook ziet op de weg, parkeerplaats of showroom, het is altijd indrukwekkend. De 2014 versie heeft een compleet vernieuwd design voor & achter bumper met bijpassend design Xenon koplampen met LED dagrijverlichting. Ook opvallend is het geheel vernieuwde Radio & Navigatie systeem. 

Wilt u graag op uw gemak alles te weten komen over de Jeep Compass en de Jeep Grand Cherokee? Kom dan gerust langs in onze showroom. We vertellen u graag onder het genot van een lekker kopje koffie alle nieuwtjes van Jeep.

Jeep Compass 2014 en Jeep Grand Cherokee 2014 presentatie bij Tenback Jeep Dealer in Doetinchem