Jeep Renegade komt op bezoek

Jeep Renegade proefrit maken

Wilt u nu alvast op een bijzondere manier kennismaken met de splinternieuwe Jeep Renegade? Dat kan! Op 8 en 9 oktober komt de Jeep Renegade namelijk alvast bij ons een kijkje nemen in de showroom.

Het Jeep Renegade Exclusieve Preview Event.

Spannend, want deze meest veelzijdige en compacte SUV ooit zal pas medio november leverbaar zijn.

Dit is dus hét moment om er alvast achter te komen hoe perfect de Jeep Renegade past bij uw avontuurlijke plannen. En niets is daarbij overtuigender dan zelf een proefrit maken. Voordat de rest van Nederland dat doet. We nodigen u dus van harte uit om op 8 en 9 oktober zelf deze compleet nieuwe Jeep te bewonderen. 

Jeep Renegade kopen vanaf november 2014

Het avontuur roept

Maak kennis met de splinternieuwe Jeep Renegade. De meest veelzijdige compacte SUV die boordevol energie zit, grenzen verlegt voor iedereen die zich wil onderscheiden van de massa. Vanaf € 22.990,- kan de nieuwe Jeep Renegade bij u voor de deur staan. 

Standaard al heel rijk uitgerust, maar de Renegade is ook extra te voorzien van:
- AWD of 4WD aandrijving
- 9-traps automatische transmissie
- Infotainmentsysteem met touchscreen, navigatie en bluetooth

Maar daarover vertellen wij u graag meer tijdens uw bezoek op 8 of 9 oktober.

Proefrit maken

Wilt u een proefrit maken in de Jeep Renegade? Dat kan! Daarom halen we 'm uiteindelijk al voor de officiele lancering naar ons toe. Maar laat het ons dan wel even weten. We hebben de Jeep Renegade slechts 2 dagen tot onze beschikking en om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om even van te voren aan te geven op welk tijdstip we u de sleutels van de Jeep Renegade kunnen overhandigen. 

Bel of neem contact met ons op. Voor alle contactgegevens kunt u hier klikken.