Zakelijk Financieren

U koopt voor uw bedrijf een nieuwe of gebruikte auto en maakt bij betaling gebruik van een zakelijke financiering. U betaalt in vaste maandbedragen. Zo kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren en komt u niet voor verrassingen te staan.

Dankzij de financiering hoeft u niet in één keer die investering te doen en houdt u dus méér werkkapitaal over. Nog een voordeel van zakelijk financieren is dat u direct economisch eigenaar bent van de auto. Hierdoor kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

 

Zakelijk Leasen

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. De investering, de administratie en het risico op waardevermindering besteedt u liever uit, voor een vast leasebedrag per maand. In dat bedrag kunnen onder meer verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, bandenslijtage, brandstof en vervangend vervoer worden opgenomen. Aan u de keuze. Ook de looptijd en het aantal kilometers dat u wilt rijden, bepaalt u helemaal zelf.

Wanneer u ook privé gebruik wilt maken van uw zakelijke leaseauto, dient u hierover belasting te betalen. Vraag ons gerust naar een offerte op maat, welke het beste bij uw situatie past.

Private Lease

U betaalt alleen voor het ‘gebruik’ van uw nieuwe Jeep®. U stelt uw Jeep® naar eigen wens samen, wij zorgen voor de investering en de overige (maandelijkse) autokosten. Alles gemakkelijk in een all-inclusive maandbedrag. Zo kunt u eenvoudig budgetteren. Dat is het uitgangspunt van leasen. Wij regelen alles, u hoeft alleen nog zelf de brandstof te betalen. Aan het eind van de periode levert u de auto weer in.

U profiteert altijd van:

- vast bedrag per maand
- geen investering of aanbetaling
- inclusief wegenbelasting
- onderhoud en reparatie inbegrepen
- inclusief pechhulp in binnen- en buitenland
- inclusief vervangend vervoer
- altijd originele onderdelen
- contante uitbetaling inruilauto
- all-risk verzekering
- geen zorgen over inruilwaarde