THE FIRST FULL-ELECTRIC JEEP

Bereid je voor op een compleet nieuwe elektrische rijervaring: Jeep introduceert de exclusieve introductieversie van de Avenger, de eerste Jeep die een volledig elektrische aandrijving combineert met de onmiskenbare Jeep-stijl en prestaties.

 

EXTERIEUR WHAT AMAZES YOU

De nieuwe Avenger is in elk detail een échte Jeep: een auto gemaakt om grenzen te verleggen en nieuwe werelden te verkennen. Met zijn 18-inch velgen, onmiskenbare Jeep design en compacte voorkomen straalt hij uit dat hij zich door niets en niemand laat tegenhouden, waarbij de karakteristieke zevensleufs grille zijn Jeep-identiteit verder onderstreept.

  Interesse in de Jeep Avenger?

  Bel ons nu (0314 333900)

  Of laat uw gegevens achter, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact opnemen.


  INTERIEUR

  WHAT YOU FEEL

  De nieuwe Jeep Avenger biedt je de modernste infotainmenttechnologie voor een connected rijervaring die past bij het gevoel van vrijheid dat hij oproept. Maar vrijheid betekent voor Jeep ook kunnen meenemen wat je wilt. Daarom vind je aan boord voor alles een handige opbergplek, of het nu gaat om je telefoon, huissleutels, zonnebril of een flesje water. Maar ook voor grotere voorwerpen is volop opbergruimte: alles bij elkaar kun je met gemak de inhoud van een handbagagetrolley in het interieur kwijt. En dan is de bagageruimte nog niet eens meegerekend!

  Ook aan stijl en sfeer kom je in de Avenger niets te kort: de zwart-gele kleurstelling van de stoelbekleding, het met gele accenten verrijkte dashboard en de in meer kleuren instelbare led-ambianceverlichting creëren een omgeving waarin je je direct thuis zult voelen.


  OPERATIONAL LEASE TARIEVEN JEEP AVENGER

  Vanaf € 39.500 incl. B.T.W.


  Genoemde lease bedragen zijn exclusief B.T.W.

   

  VOLLEDIG DIGITAAL DASHBOARD
  TWEEKLEURIGE 18 INCH VELGEN
  ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP
  PARKEERSENSOREN RONDOM EN ACHTERUITRIJCAMERA

  Actueel overzicht Jeep Avenger