Tenback Auto’s B.V. is een echt familiebedrijf; Herman Tenback begon in 1958 een autobedrijf in Silvolde en begint aan een lange carrière in de autobranche.

Samen met Gerda bouwt Herman het autobedrijf uit tot een begrip in de Achterhoek. Zeker wanneer in 1973 in Doetinchem een reeds bestaand pand betrokken wordt voor nog meer vierkante meters oppervlak. In deze zaak aan de Keppelseweg ging in 1986 ook de jongere generatie Tenback aktief aan het werk in het familiebedrijf. Guido verantwoordelijk voor de Sales en Marco voor de After sales.

In 1988 werd het Chrysler, Jeep en Dodge dealerschap verworven en geleidelijk aan trekken de heer en mevrouw Tenback senior zich wat meer terug uit de dagelijkse bedrijfsvoering om hun niet onbelangrijke rol achter de schermen te gaan vervullen. Met het verkrijgen van de dealerschappen van Chrysler, Jeep en Dodge en de daaruit volgende groei, werd na een aantal verbouwingen besloten uit te kijken naar een nieuwe locatie.

De realisatie van het nieuwe huidige pand heeft circa 9 jaar geduurd. Maar in november 2007 was het eindelijk zover en kon men in dit prachtige pand langs de A18 trekken. In juni 2011 is het dealerschap uitgebreid met het merk Lancia. Dit was echter van korte duur want Lancia zou in 2014 ertoe besluiten om alleen nog maar actief te zijn op de Italiaanse markt. Jeep daarentegen beleeft in 2018 haar 30 jarig jubileum bij het autobedrijf en menigeen associeert Jeep tegenwoordig automatisch met Tenback.

U kunt niet alleen voor een nieuwe Jeep maar ook voor een uitstekende en betrouwbare occasion terecht bij Tenback. Circa 100 top occasions staan altijd voor u klaar.