Werkplaats

Als u bij ons een Chrysler, Dodge, Jeep of Lancia aanschaft, houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Wij hebben de juiste expertise en originele onderdelen in huis om u optimaal van dienst te zijn bij reparatie en onderhoud. Voor uw bedrijfswagen of bedrijfswagenpark kunt u tevens een Servicecontract afsluiten: maximale service, transparante onderhoudskosten en optimale mobiliteit. Voor Doetinchem en de regio Achterhoek is onze service inmiddels een begrip geworden.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en wij plannen direct uw afspraak in.

Lancia Dealer

Ondanks dat Lancia in 2014 heeft besloten alleen nog in Italië verder te gaan, zijn wij op dit moment nog steeds officieel dealer en aanspreekpunt voor alle resterende Lancia bezitters in Nederland. Heeft u dus een vraag over uw Lancia of bent u op zoek naar specifieke onderdelen of een onderhoudsbeurt? Neem dan gerust contact met ons op.

Amerika Specialist

Naast Jeep, Dodge & Chrysler leveren wij ook voor alle andere Amerikaanse automerken alle onderdelen en service. Specifiek op zoek naar dat ene onderdeel voor uw Buick, Cadillac, Chevrolet, Hummer, etc.? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.