Daarom koop je je RAM bij Tenback Auto's in Doetinchem

Je bent op zoek naar een RAM Type 1500? En je wil alles weten over zakelijk of privé rijden? Verzekeren? Brandstofkeuze? Operational of financial lease? Inruil? Garantie? Levertijd? Opties?

 

Zoek niet verder!

Zoek niet verder, want je hebt ons gevonden! Wij zijn de RAM specialisten van Nederland en kunnen je alles vertellen over RAM en hoe dit het beste in te passen binnen jouw RAM wensen! Kom langs, maak een afspraak, bel of mail... We zijn er voor jou!

 

"Ik heb mijn auto in het onderhoud bij dit bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dat zij dit gewoon erg goed doen! EN als extra bonus is de auto na elk bezoekje gewassen :-). "

Sander Vermeulen

 

Opgericht in 1958
Meer dan 60 jaar ervaring in de automotive branche.

Officieel RAM dealer
Ervaring met Dodge sinds 1988.

Lease Experts
Wij weten alles over operational, financial en private lease. 

Importeur garantie
Onze RAM's hebben officiële garantie, geen concessies of vage verhalen!

Onderhoud
Onderhoud met uitsluitend originele RAM onderdelen.

Kwalitatief hoogwaardig
Onze monteurs zijn gediplomeerd en gekwalificeerd. 

Laatste technologie
Onze werkplaats is up-to-date en volgens de laatste technologie.

Tenback Autoverzekering
Eigen Tenback autoverzekering. Schade? Wij nemen u alles uit handen!

 

Welke leasvorm past het beste bij jou?

Wij adviseren je graag op het gebied van lease. We hebben jarenlange ervaring en bespreken graag welke leasevorm het beste bij jou past.

  • Financial lease, helemaal samen te stellen naar jouw wensen.
  • Operational lease, bieden wij samen met onze vaste operational lease partner aan. Dit heeft als direct voordeel dat we volledig flexibel zijn en wanneer er tussentijds iets gewijzigd dient te worden, we met behulp van hele korte lijnen, heel snel kunnen schakelen. Je bent tenslotte geen nummer bij ons, je bent onze klant waar wij alles voor doen!
  • Netto operational lease behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer je zelf zorg wilt dragen voor onderhoud en dergelijke en de kosten niet op de balans wilt hebben, dan biedt nette operational lease een prima uitkomst.

 

"Eindelijk kan ik in de buurt terecht voor een goed advies en aankoop van een Dodge RAM! Geheel in de lijn met de visie van Tenback, leveren ze nu ook alles omtrent RAM."

Marco Vervoert

 

RAM Type 1500 Classic Black Edition

Je rijdt al een nieuwe RAM Classic voor € 55.950 (ex. BTW) geheel rijklaar en inclusief: 120 liter Prins gasinstallatie, trekhaak en cover over de laadbak.

 

 

Extra financieel voordeel

Bij het rijden van een RAM komen ook een aantal financiele voordelen naar voren, waar vaak niet aan gedacht wordt. Wat denk je namelijk van:

  • Lage wegenbelasting en bpm vrijstelling voor bestelauto’s
  • Investeringsaftrek van maximaal 28% van het aankoopbedrag
  • Bijtelling op basis van de werkelijk gemaakte kosten op de auto. Dit valt in veel gevallen gunstiger uit dan het volledige bedrag bijtellen.
  • In een grijs kenteken auto, wat de RAM is, kun je een verklaring uitsluitend zakelijk gebruik aanvragen. Dit doe je bij de belastingdienst. Je rijdt dan alleen zakelijke kilometers en je hebt daardoor geen bijtelling. Let op! Dit is alleen van toepassing voor de eenmanszaak/VOF of maatschap.
  • Voor de eenmanszaak/VOF of maatschap geldt ook de 14% MKB winstvrijstelling. Dit kan omdat de bijtelling tot de winst wordt gerekend dus kan deze mindering ook hierop worden toegepast.

"Beste garage die ik ken. Kennis van de techiek, top service en eerlijke business. Zo kan het dus ook!"

Alfred Uytdewilligen

"Wederom geweldig! Buiten het positieve van een eerdere recensie móet ik Tenback gewoon weer loven. Van te voren afspraken gemaakt omtrent de beurt, desalniettemin weer zonder moeite geweldige extra service verleend. Top! "

Pascal Berentsen

 

Contact

Jelle Gerritsen (of afdeling verkoop)
Telefoon: +31 314 333900
Email: jelle@tenback.nl

Je kunt Jelle ook direct bereiken op +31 6 2000 1978 telefonisch of via WhatsApp

Proefrit

Een proefrit maken is altijd mogelijk.

Prins gasinstallatie

Wij installeren altijd een Prins gasinstallatie.

Inruil

Inruil is geen enkel probleem.

Deskundig advies

We weten waarover we praten en helpen u graag.

Actueel overzicht RAM