Jeep Grand Cherokee 2024

Jeep heeft de Grand Cherokee geheel vernieuwd. Met een volledige herzien exterieur- en interieurdesign, innovatieve technologie, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een perfecte balans tussen rijdynamiek op de weg en terreinprestaties, treedt hij in voetsporen van zijn legendarische voorgangers. Maar de meest ingrijpende verandering is natuurlijk dat hij met zijn gloednieuwe hybride aandrijflijn nu als Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid de toekomst tegemoet treedt!

JEEP GRAND CHEROKEE SUMMIT RESERVE

Als topmodel van de Grand Cherokee-range onderscheidt de Summit Reserve zich met 21-inch gepolijste velgen en een reeks interieuropties die de comfortbeleving aan boord op een uitzonderlijk hoog niveau brengen, zoals lederen stoel- en portierbekleding en notenhouten decorlijsten. Een 10-inch infotainmentscherm aan passagierszijde en een premium audiosysteem van McIntosh® met 950W-versterker, 19 speakers en subwoofer behoren eveneens tot zijn standaarduitrusting.

vanaf € 81.950 inclusief BTW

EXTERIEUR

De Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid is beschikbaar in zeven verschillende lakkleuren waarin zijn herziene design optimaal tot zijn recht komt. Zijn smalle led-koplampen en led-achterlichten versterken zijn nieuwe looks verder, evenals de verschillende typen lichtmetalen velgen tot 21 inch.

 

INTERIEUR

De hoogwaardige materialen geven het geheel een ongeëvenaarde kwaliteitsuitstraling, waarbij de zestienvoudig verstelbare voorstoelen, het aircosysteem met vier afzonderlijk instelbare temperatuurzones en de dimbare multikleur-ambianceverlichting het gevoel van luxe verder versterken.

 

TECHNOLOGIE

De Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid combineert zijn innovatieve hybridetechniek met infotainmenttechnologie van de nieuwste generatie.

  Interesse in de Jeep Grand Cherokee?

  Bel ons nu (0314 333900)

  Of laat uw gegevens achter, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  380 pk

  Systeemvermogen

  130 km/h

  Topsnelheid in elektrische modus

  < 3 uur

  Volledig opladen accupakket (met laadsnelheid van 7,4 kW/h)

  Tot 50 km

  Elektrisch bereik

  PRESTATIES

  Dankzij de ondersteuning van de elektromotor combineert de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid indrukwekkende prestaties met een aanzienlijke reductie van het brandstofverbruik en de CO2-emissies.

  Met een systeemvermogen van 380 pk/283 kW kan hij elke dagelijkse en vrijwel elke niet-dagelijkse uitdaging aan, terwijl hij in de elektrische rijmodus fluisterstil en nagenoeg trillingsvrij rijdt.

  Tweede infotainment scherm

  Als enige in zijn segment biedt de Grand Cherokee een 10 inch breed tweede infotainmentscherm rechts in het dashboard.

  Hiermee kan de voorpassagier bijvoorbeeld via een draadloos gekoppelde koptelefoon zijn eigen muziek of podcasts beluisteren. Of als een volwaardige co-piloot een navigatiebestemming instellen, waarna de bestuurder de routeaanwijzingen in het instrumentenpaneel te zien krijgt.

  21 inch lichtmetalen velgen

  De imposante 21-inch gepolijste lichtmetalen velgen benadrukken de klasse van de Summit Reserve als topmodel van de Grand Cherokee-range.

  Echt notenhout

  Met groot vakmanschap bewerkte hoogwaardige materialen, zoals de sierlijsten van echt notenhout op het dashboard en de portierpanelen, vormen een stijlvol contrast met de technologie aan boord.

  Het versterkt de exclusieve uitstraling van het interieur van de Summit Reserve.

  Binnenspiegel met cameradisplay

  Een ingebouwde LCD-monitor in de binnenspiegel geeft het beeld van de achteruitrijcamera weer. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer het zicht door de achterruit wordt belemmerd door hoog opgestapelde bagage achterin.

  De monitor kan naar keuze worden uitgeschakeld om via het spiegelglas te zien wat zich achter de auto afspeelt.

  Actueel overzicht Jeep Grand Cherokee