EEN MAJESTUEUZE VERSCHIJNING

De Jeep® Grand Cherokee biedt van oudsher een perfecte balans van kracht en comfort. Met zijn nieuwe frontgrille, nieuwe interieurdesigns, nieuwe technologie en verder geperfectioneerde rijeigenschappen onderstreept hij zijn status als meest bekroonde SUV ooit.

 

OVERAL EVEN STIJLVOL

De Jeep® Grand Cherokee Summit stelt u in staat de meest uitdagende rijomstandigheden het hoofd te bieden zonder ook maar de minste concessie te doen op het gebied van stijl, comfort en klasse.

Zijn interieur vormt een warme, uitnodigende omgeving die zich kenmerkt door een zeer geraffineerde combinatie van exclusieve materialen, zoals de suèdeachtige stof voor de hemelbekleding, de gedistingeerde zwarte stof of het luxueuze leder van de stoelbekleding, de houten sierlijsten op zowel het dashboard als de portierpanelen en de glanzende omlijstingen rond de luchtroosters en middenconsole.

  Interesse in de Jeep Grand Cherokee?

  Bel ons nu (0314 333900)

  Of laat uw gegevens achter, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact opnemen.


  GRAND CHEROKEE SUMMIT

  Vanaf € 121.190

  De Jeep® Grand Cherokee Summit stelt u in staat de meest uitdagende rijomstandigheden het hoofd te bieden zonder ook maar de minste concessie te doen op het gebied van stijl, comfort en klasse.

   

  VOOROP IN TECHNOLOGIE

  Het gebruiksvriendelijke Uconnect™-systeem van de Jeep® Grand Cherokee biedt u de modernste multimediatechnologie om permanent contact met de buitenwereld te houden. Via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard hebt u toegang tot alle audio-, communicatie- en navigatiefuncties aan boord.


  GRAND CHEROKEE S

  Vanaf € 108.190

  Stijlvol, sportief, sensationeel: alles wat telt begint met een 's'. En de Jeep® Grand Cherokee S biedt het allemaal. Ontdek zijn ultieme mix van sportieve prestaties en stijlvolle luxe.

   

  GEBOUWD VOOR HET AVONTUUR

  Luxe is één ding, maar als echte Jeep biedt de Grand Cherokee natuurlijk in de eerste plaats de 4x4-rijkwaliteiten die het merk legendarisch hebben gemaakt. Zijn innovatieve Quadra-Trac® II en Quadra-Drive® II 4x4-systemen aangevuld met Selec-Terrain®-tractieregeling en Quadra-Lift®-luchtvering (indien aanwezig) staan garant voor ongeëvenaarde rijprestaties op de weg en in het terrein.

  Actueel overzicht Jeep Grand Cherokee