EEN NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID

Een verfijnd en stijlvol interieur in combinatie met een uiterlijk waar de Jeep-historie vanaf straalt. Samen vormen ze een auto die klaar is voor elke uitdaging op de weg en in het terrein. En dankzij het Uconnect-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie bent u altijd connected, waarheen het avontuur u ook voert.

 

TROUW AAN ZIJN ROOTS

Met zijn herziene design en markante led-koplampen en -achterlichten is de nieuwe Jeep® Wrangler helemaal van deze tijd. Maar met zijn herkenbare looks laat hij ook zien dat hij meer dan 70 jaar Jeep®-traditie met zich meedraagt.

  Interesse in de Jeep Wrangler?

  Bel ons nu (0314 333900)

  Of laat uw gegevens achter, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact opnemen.


  WRANGLER SAHARA UNLIMITED

  Vanaf € 83.490

  De Jeep® Wrangler Sahara combineert voortreffelijke offroad-eigenschappen met een eersteklas rijbeleving in de stad. Zonder ook maar iets van zijn Wrangler-dna te verloochenen, biedt de Sahara een comfortabel interieur met volop opbergruimte en alle technologie die u nodig hebt om uw dagelijkse ritten leuker, veiliger en makkelijker te maken. Uiterlijk onderscheidt hij zich met spatborden en een hardtop in carrosseriekleur.

   

  VERDER DAN OOIT

  Met zijn beproefde 4x4-techniek, versterkte askokers, grotere remmen, robuuste stalen bodembeschermplaten en optioneel verkrijgbare 32-inch banden brengt de Jeep® Wrangler u verder dan u ooit voor mogelijk zult hebben gehouden.


  WRANGLER RUBICON UNLIMITED

  Vanaf € 87.990

  Verleg uw grenzen met de Jeep® Wrangler Rubicon: met zijn 32-inch offroad-banden, 4:1-kruipreductie, grotere vrijloophoeken en vlot te bedienen 4x4-systeem is hij optimaal voorbereid op uitdagende offroad-avonturen.

   

  INSPIRATIE VOOR UW AVONTUREN

  Hoogwaardige materialen, verbeterde geluidsisolatie en geavanceerde infotainment-technologie maken het interieur van de nieuwe Jeep® Wrangler tot een omgeving die uitnodigt tot ontspannen genieten. Stoere details en de alom aanwezige verwijzingen naar het rijke Jeep®-verleden zorgen daarbij voor een inspirerende sfeer van avontuur en vrijheid.

  Actueel overzicht Jeep Wrangler